Известие

Collapse
No announcement yet.

поръчка на части

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• поръчка на части

колеги чета че доста от вас немога да открият дадена част втора употреба.та за това реших да пиша.за какво став въпрос-един аверчета заминават за италия с един бус в каря на месеца и събират поръчки за разни части,та ако имате интерес пишете
    VANDER4ETO kara alfa 155 1.8 8v

а възможно ли е да ми докарат от италия ляво механично огледало за алфа 155 и тук в българия да ми го пуснат до пловдив по куриер с наложен платеж?????
    155 1.7 94 g.

Comment

значи ако има нп

Comment

Антикрило за 146?
        Колега, BTWот къде си че познавах един с подобен прякор от Плевен?
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

ще дам заявката и ако има нп :винк: а иначе съм от софия

Comment

ами тогава нека докарат едно огледало и аз ще си го взема,механично ми трябва-ляво а кога ще се разбере дали ще докарат
            155 1.7 94 g.

Comment

...а то и аз мога да се кандидатирам за едно ляво (откъм шофьора) механично огледало... по възможност - червено, но все пак някакви ориентировъчни цени можеш ли да ни дадеш?
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

няма представа дали ще намерят и колко.ще замината другата седмица за там и ще стоя 10-на дена.а за цена нямам представа.зависи за колко са го взели от там

Comment

Двигател Алфа Ромео 155 2.0 16 V 150 к.с (като на 156-цата).Ако трябва и тел ще им оставя да се разбереме за цената евентуално като намерят.
                  Алфа Ромео 155 2.0 16V T.S Super 1995 год.

Comment

Аз търся джанти '15 цола за Алфа 155, лети, тип телефонна шайба с 4 дупки за болтове, по възможност с гуми, щом са с бус, ако остане място...?
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

колеги с удоволствие щяхме да изпълним всичките ви поръчки,но вчера моите приятели са размазали буса и ходенето се отлага за неопределено яреме.моля приемете моите извинения

Comment

дано само няма пострадали... другото се прави !

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Vandera
                          колеги с удоволствие щяхме да изпълним всичките ви поръчки,но вчера моите приятели са размазали буса и ходенето се отлага за неопределено яреме.моля приемете моите извинения
                          Няма за какво да се извиняваш, да са живи и здрави момчетата, пък ако решат да ходят по-нататък, ще се обадиш. Успех!
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

Working...
                          X